free website maker

© ShowTime Budapest

AKTUÁLIS

Ezen az oldalon az aktuális koncertek, programok leírása láthatók.
Néhány koncert időpontja a  koronavírus okozta
Covid-19-világjárvány miatt  eltolódott,
itt megtalálhatók a friss dátumok!

Kellemes szórakozást kívánunk!

ÉS AKKOR JÖJJÖN,
AMI MÉG NEM VOLT!

CSAK A ZENE VAN

2021 ÁPRILIS 03. BUDAPEST ARÉNA

CSAK A ZENE VAN

A CHARLIE BAND ÉS A TÁTRAI BAND

KÖZÖS KONCERTJE. 


Charlie Magyarország egyik legjobb, Liszt Ferenc díjas énekese, a rock, soul, jazz és blues jellegzetesen rekedt hangú előadója. Az Olympia és a Generál után 1990-ben Tátrai Tiborral megalakítják a Tátrai Bandet. Tátrai Tibor a magyar zene megkerülhetetlen alakja, Liszt Ferenc díjas gitáros és zeneszerző, zenekarait nincs hely felsorolni, a Tűzkeréken, a Syrius-szon és a HBB-n kívül ő is játszott az Olympiában és a Generálban is.

A Tátrai Band 10 nagylemezén olyan slágerek vannak, mint a NewYork, NewYork, az Utazás az ismeretlenbe, a Küszöbön túl, vagy a Hajnali szél.

Charlie 1994-ben szóló karrierbe kezdett és szólóénekesként is óriási sikert aratott. Platinalemezein olyan dalokkal írta be magát a magyar rocktörténelembe, mint a Jég dupla whiskyvel, a Könnyű álmot hozzon az éj, a Mindenki valakié, vagy a Nézz az ég felé.

Szólókarrierje mindkét művésznek azóta is töretlen, mind a Tátrai Band, mind a Charlie Band azóta is működik.

2021 április 3-án igazi rocktörténelmi pillanatra kerül sor az Arénában: először történik meg, hogy a Charlie Band és a Tátrai Band egy este, egy színpadon lép fel ! A két supergroupban mind brilliáns zenészek játszanak: Charlie-t László Attila, ( gitár) Halász János, ( billentyűk ) Csiszár Péter, ( saxofon ) Lattmann Béla ( basszusgitár ) és Póta András ( dob ) kísérik, a Tátrai Bandnek Pálvölgyi Géza, ( billentyűk ) Solti János, ( dob ) Horváth Kornél, ( percussion ) Csiszár Péter (szaxofon,billentyűk) Glaser Péter, ( basszusgitár ) Vincze Fekete Vera és Tiborcz Zsófi ( vokál ) a tagjai. A két zenekar külön-külön, egymást követően lép fel, a közönség 2 teljes értékű „ best of „ koncertet kap, de természetesen egy közös örömzenélés sincs kizárva... 

Jegyek 2020 május 25-én 10.00. órától

kaphatóak a

Ticket Express irodáiban és az Eventim

hálózatában. 

DARABJAIM

Shotime Budapest - Aktuális

Falusi Mariann koncertje  

Budapest, Kongresszusi Központ

2021. JANUÁR 7., 20 óra Falusi Mariann, Artisjus-díjas magyar dzsesszénekes, rádiós- és televíziós műsorvezető, színésznő 2020. május 7-én a Budapest Kongresszus Központ színpadán ad koncertet. A koncert a sokat mondó „Darabjaim” címet kapta, melyről az énekesnő a következőket mondja:

„Az a miénk, amit megeszünk, szokták mondani földhözragadt lények. Nem mondom, hogy nincs igazság, de sokkal többek vagyunk, mint amit megeszünk. Egy énekesnő például az is, amit elénekel, mert az is az övé, vagy az is ő, igazi élmények, megfelelések, velem is ez történt, történhetett volna, de jó, hogy nem így történt. Cipeljük a dalok súlyát, ahogy cipeljük azt is, amit megettünk életünk során. Darabok a szívemből, az agyamból, a lelkemből, és ne feszegessük, még honnan. Hogy a darabokból végül mi áll össze, az egész, az egész fele, vagy még kisebb részek, azt egyelőre titok. Előttem is.”

Jegyek kaphatók az eventim.hu oldalon

és Ticket Express irodákban. 

DALOK RÉGRŐL ÉS

NEMRÉGRŐL

Showtime Budapest - Aktuális

SAJTÓKÖZLEMÉNY 


FIGYELEM! - PRESSER KONCERT IDŐPONTVÁLTOZÁS – FIGYELEM!

Kedves Közönségünk!

Mindannyiunk egészsége és biztonsága érdekében a 2020. május 8–9-re tervezett Presser Gábor: Dalok régről és nemrégről című koncerteket új időpontokban rendezzük meg.
Az új dátumok: 2021. január 4–5–6.
Az eredeti dátumokra megvásárolt belépőjegyek ÉRVÉNYESEK az új időpontokra, az alábbiak szerint:

A 2020. május 8-án 20:00-ra megváltott jegyek 2021. január 4-én 20 órára,
a 2020. május 9-én 15:30-ra megváltott jegyek 2021. január 5-én 20 órára,
a 2020. május 9-én 20:00-ra megváltott jegyek pedig 2021. január 6-án 20 órára.

Ezzel kapcsolatban semmiféle tennivalójuk nincs, de javasoljuk, hogy most írják rá a meglévő jegyükre és naptárukba is az új időpontot.

Várjuk a találkozást 2021 januárjában, és reméljük a biztonságosabb és egészségesebb időket. Vigyázzanak magukra, maradjanak otthon!

ShowTime Budapest Kft.                  Presser Gábor 

Jegyek kaphatók az eventim.hu oldalon

és Ticket Express irodákban. 

HA TETSZIK, OSZD MEG EZT AZ OLDALT!

/ Minden jog fenntartva /

© ShowTime Budapest